Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.8
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 tl currytahnaa
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 sipuli
- 1 (150 g) paprikaa
- 1 (n. 500 g) kesäkurpitsaa
- ¼ tl suolaa
-
½-1 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- 0 kg tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa wokkipannulle voi ja currytahna. Lisää hienonnetut valkosipulin kynnet ja sipuli. Kuullota.
- Lisää paprikat reiluina paloina ja kesäkurpitsa kuutioina. Lisää suola, sekoita.
- Sekoita joukkoon tuorejuusto, anna hautua n. 10 min, lisää tarvittaessa tilkkanen vettä. Lisää halkaistut tomaatit. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku.
- Ripota pinnalle korianterisilppua. Tarjoa riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
70 kcal
Proteiini
1,3 g
Hiilihydraatti
3,4 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.