Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.29
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaJauhelihakastike
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 2 sipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 1 tl suolaa
- 1 rkl pizzamaustetta
Juustoinen munamaito
-
1 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 3 kananmunaa
- ½ tl suolaa
Väliin
- 3-4 (800 g) kesäkurpitsaa
Pinnalle
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit Oivariini rasvassa. Lisää tomaattimurska, hienonnetut valkosipulin kynnet, suola ja pizzamauste. Anna kiehua 2 - 3 min.
- Yhdistä munamaidon aineet.
- Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa pitkiksi viipaleiksi. Käytä juustohöylää niin saat ohuita viipaleita.
- Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain jauhelihakastiketta ja kesäkurpitsaviipaleita. Kaada puolet munamaidosta vuokaan, kun kerroksista puolet on koottu. Jatka loppuun ja kaada loppu munamaito päälle. Lado päällimmäiseksi kesäkurpitsaa. Ripottele päälle juustoraaste
- Kypsennä 200 asteessa n. 60 min tai kunnes kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
80 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
2,6 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.