Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
muffinssia
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 125 g kesäkurpitsaa
-
½ pkt (à 240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MaustamatontaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamaton sopii monen lautaselle ja jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista…
-
2 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 tl suolaa
- 1 dl öljyä
- 2 kananmunaa
- 2½ dl spelttijauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 tl leivinjauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Raasta kesäkurpitsa ja purista ylimääräinen neste pois. Sekoita kesäkurpitsaraaste, hienonnettu Nyhtökaura, jogurtti, hunaja, suola, öljy ja munat. Lisää jauhot ja leivinjauhe.
- Annostele leivinpaperilla vuoratulle muffinipellille tai käytä paperisia muffinivuokia.
- Paista uunissa 15–20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
248 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
20,1 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.