Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kesäkurpitsaspagetti

Kesäkurpitsaspagetti on ihanan kesäinen ruoka. Kesäkurpitsaspagetin tekemiseen tarvitset spagettileikkurin, jolla saat spiraalimaista suikaletta. Kesäkurpitsaspagettia voi käyttää pastan tavoin erilaisten kastikkeiden lisukkeena.

Kesäkurpitsaspagetti
Kesäkurpitsaspagetti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 kesäkurpitsa
  • 50 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 vartta kesäsipulia varsineen
  • ½ dl tilliä
  • 1 tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Tarjoiluun esim.

  • 200 g nahatonta, ruodotonta savukalaa

Ohje

  1. Pese kesäkurpitsa. Raasta spagettileikkurilla korkkiruuvisuikaleeksi.
  2. Kiehauta voi, hienonnettu kesäsipuli ja tilli sekä mausteet pannulla. Nosta kesäkurpitsa pannulle ja kääntele minuutin verran, että kesäkurpitsa kuumenee. Älä kuitenkaan ylikypsennä.
  3. Nauti heti esim. savustetun kalan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 1,8 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search