Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kesäkurpitsa
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 vartta kesäsipulia varsineen
- ½ dl tilliä
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Tarjoiluun esim.
- 200 g nahatonta, ruodotonta savukalaa
Jaa resepti
Ohje
- Pese kesäkurpitsa. Raasta spagettileikkurilla korkkiruuvisuikaleeksi.
- Kiehauta voi, hienonnettu kesäsipuli ja tilli sekä mausteet pannulla. Nosta kesäkurpitsa pannulle ja kääntele minuutin verran, että kesäkurpitsa kuumenee. Älä kuitenkaan ylikypsennä.
- Nauti heti esim. savustetun kalan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
97 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.