Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (160 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrttiValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl rypsi- tai oliiviöljyä
- 1½ rkl valkoviinietikkaa
- 1 tl sokeria
Salaatti
- 1 (n. 150 g) kerä- tai jääsalaatti
- 1 pieni punasipuli
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 200 g makeaa melonia, hunaja- tai vesimelonia
- 0 kg tuoretta basilikaa tai versoja
Jaa resepti
Ohje
- Valuta salaattijuustosta neste pois kannen avulla. Mittaa purkkiin salaattijuuston joukkoon öljy, etikka ja sokeri. Sekoita tai ravista kevyesti. Jätä maustumaan.
- Huuhtele, kuivaa ja revi salaatti. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Halkaise tomaatit ja paloittele meloni. Riivi basilikan lehdet.
- Kokoa salaatti kulhoon tai vadille. Kääntele salaattijuustopurkkia ylösalaisin muutamia kertoja. Levitä kuutiot salaatille ja valuta liemi kastikkeeksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
110 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
2,6 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.