Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
2.89
tähteä viidestä
35 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
isoa lettua
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 3 kananmunaa
- 1 dl mantelijauhetta
- 1 rkl psylliumia
- ripaus suolaa
- 2 dl kivennäisvettä
Paistamiseen
-
2-3 rkl (30 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kerma ja kanamunat hyvin yhteen. Lisää mantelijauhe, psylliuma ja suola. Anna tekeytyä muutama min.
- Lisää juuri ennen paistamista kivennäisvesi, se tekee taikinasta kuohkean. Paista taikinasta voissa pieniä tai isoja lettuja.
- Tarjoa halutessasi kermavaahdon ja marjojen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
220 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
20,9 g
Tyydyttynyt rasva
9,2 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.