
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
isoa lettua
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 3 kananmunaa
- 1 dl mantelijauhetta
- 1 rkl psylliumia
- ripaus suolaa
- 2 dl kivennäisvettä
Paistamiseen
-
2-3 rkl (30 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 3 kananmunaa
- 1 dl mantelijauhetta
- 1 rkl psylliumia
- ripaus suolaa
- 2 dl kivennäisvettä
Paistamiseen
- 2-3 rkl (30 g) Valio voita
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kerma ja kanamunat hyvin yhteen. Lisää mantelijauhe, psylliuma ja suola. Anna tekeytyä muutama min.
- Lisää juuri ennen paistamista kivennäisvesi, se tekee taikinasta kuohkean. Paista taikinasta voissa pieniä tai isoja lettuja.
- Tarjoa halutessasi kermavaahdon ja marjojen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
220 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
20,9 g
Tyydyttynyt rasva
9,2 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.