Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.63
tähteä viidestä
32 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
reissaria
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl perunakuitua, Semper pofiber
- 2 dl hamppu - tai pellavansiementä rouhittuna
- 1 dl auringonkukansiemeniä rouhittuna
- 2 rkl psylliumia, esim. Finax tai Foodin
- 2 tl leivinjauhetta
- ¾ tl suolaa
- 3 luomu kananmunaa
-
2 dl
Valio turkkilaista luomujogurttiaValio Luomu™ turkkilainen jogurtti on luomumaidosta valmistettua, paksua ja lempeän täyteläistä jogurttia, joka sopii yhtä…
-
75 g
Valio Luomu™ voitaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa. Lisää kananmunat ja jogurtti. Sekoita hyvin.
- Sulata voi ja sekoita lopuksi taikinan joukkoon.
- Anna taikinan vetäytyä 15 min.
- Taputtele taikinasta leivinpaperille kostutetuin käsin hiukan alle 1 cm:n paksuisia leipäsiä.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
327 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
28,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,4 g
Ravintokuitu
8 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.