Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
150 g
Valio KevytLevi® rasvaaValio KevytLevi® saa makunsa oikeasta voista, kevyesti. Se sisältää vain 40 % rasvaa ja lisäksi…
- 1 dl tummaa sokeria, esim. intiaani- tai kookossokeria
- 2 kananmunaa
- 2½ dl spelttijauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 tl kardemummaa
- 3½ dl pakastemarjoja 200g, esim. mustikoita ja vadelmia
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota rasva ja sokeri. Vatkaa joukkoon munat yksitellen.
- Sekoita keskenään kuivat aineet. Lisää rasva-sokeri-munaseokseen. Sekoita.
- Levitä taikina voideltuun piirakka- tai irtopohjavuokaan (Ø 23 cm). Ripottele päälle jäiset mustikat.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25 min.
- Tarjoa hiukan jäähtyneenä halutessasi vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
246 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
29,8 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.