Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
150 g
Valio Oltermanni® 17% juustoaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, ja sen mieto ja kermainen maku on etenkin lapsiperheiden…
- 1 tlk tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
- 1 rasia salaattisekoitusta
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- 1-2 kesäsipulia varsineen
- 2 keitettyä (10 min) kananmunaa
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
- ½ dl kapriksia hienonnettuna
- 1 rkl mietoa sinappia
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi juusto. Valuta tonnikala. Huuhtele ja kuivaa salaatti. Puolita kirsikkatomaatit ja hienonna sipuli. Lohko keitetyt munat.
- Kerrostele ainekset salaattivadille tai annoksiksi. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa.
- Salaatti sopii pääruoaksi leivän kera nautittuna. Kokeile myös alkuruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
101 kcal
Proteiini
10,2 g
Hiilihydraatti
2,3 g
Rasva
5,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.