Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
toastia
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 viipaletta paahtoleipää
-
2 rkl (30 g)
Valio KevytLevi® rasvaaValio KevytLevi® saa makunsa oikeasta voista, kevyesti. Se sisältää vain 40 % rasvaa ja lisäksi…
- 2 rkl ketsuppia
- ripaus pizzamaustetta tai basilikaa
- 4 viipaletta tomaattia
- 30 g punasipulia hienonnettuna
-
6 viipaletta (60 g)
Valio Oltermanni® 17% juustoaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, ja sen mieto ja kermainen maku on etenkin lapsiperheiden…
Jaa resepti
Ohje
- Laita leivät työlaudalle. Voitele ne ensin rasvalla, sitten ketsupilla.
- Ripota pinnalle pizzamaustetta.
- Lisää kahdelle leivälle tomaattiviipaleet (2 viipaletta / leipä) ja pieniksi kuutioiksi hienonnettu punasipuli.
- Lisää lopuksi juustoviipaleet punasipulin päälle.
- Paina toinen leipä päälle.
- Kuumenna voileipägrillissä tai paista paistinpannulla kauniin ruskeiksi molemmin puolin.
- Leikkaa valmiit leivät halutessasi kolmioiksi terävällä veitsellä.
- Nauti maidon tai kaakaon kanssa välipalaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
15,1 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- pizzamaustetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.