Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kevyt juustosalaatti

Kylmä juustokastike mehevöittää salaatin. Tarjoa lisänä rapeita leipäkrutonkeja.

Kevyt juustosalaatti
Kevyt juustosalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 kerä (400-500 g) jäävuorisalaattia
  • ½ kurkkua

Kastike

Tarjoiluun


Ohje

  1. Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti. Paloittele kurkku.
  2. Sekoita kastikkeen aineet kierrevatkaimella. Mausta kastike halutessasi mustapippurilla.
  3. Leikkaa leivät pieniksi kuutioiksi ja paahda ne pannulla rapeiksi.
  4. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Lisää päälle loppu juustoraaste ja leipäkuutiot. Tarjoa heti.
  5. Jos otat caesarsalaattia töihin evääksi, pakkaa ainekset erikseen ja sekoita salaatti juuri ennen ateriointia.

Vinkki

Voit lisätä salaattiin halutessasi pieniä kapriksia ja suikaloitua punaista paprikaa, paistettuja broilerifileesuikaleita, katkarapuja tai savukalaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal
Proteiini 6,4 g
Hiilihydraatti 5,6 g
Rasva 6,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search