Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Yhteensä
5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
g (n. 2 dl)
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
125 g
Valio KevytLevi® rasvaaValio KevytLevi® saa makunsa oikeasta voista, kevyesti. Se sisältää vain 40 % rasvaa ja lisäksi…
-
125 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 1 pieni valkosipulin kynsi
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä rasva ja rahka sähkövatkaimella.
- Murskaa valkosipulin kynsi ja lisää seokseen.
- Laita tarjolle pieneen kulhoon tai tee seoksesta tanko leivinpaperille.
- Tarjoa paistetun kalan ja lihan kanssa maustevoin tapaan, uuniperunoiden täytteenä, keitettyjen kasvisten höysteenä tai leivän päällä ja karjalanpiirakoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
229 kcal
Proteiini
7,6 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
20,1 g
Tyydyttynyt rasva
7,6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.