Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 pitaleipää
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
-
1 dl
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
- 290 g esikeitettyjä kikherneitä
- 2 tl ras el hanout -mausteseosta
- 1 punasipuli
-
½ dl
pistaasipähkinöitäVoit kokeilla myös:
- ½ dl pekaanipähkinöitä
- 1 dl (50 g) granaattiomenan siemeniä
- 1 dl tuoretta minttua
Jaa resepti
Ohje
- Paahda pitaleivät uunissa, pannulla tai leivänpaahtimessa.
- Soseuta sauvasekoittimella Koskenlaskija, jogurtti ja kikherneet. Mausta.
- Kuori ja viipaloi sipuli. Rouhi pähkinät karkeasti. Irrota siemenet puolikkaasta granaattiomenasta.
- Täytä pitaleivät. Viimeistele tuoreella mintulla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 180 kcalProteiini 7,3 gHiilihydraatti 23,2 gRasva 5,7 gTyydyttynyt rasva 1,9 gRavintokuitu 3,3 gSuola 0,4 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.