
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kolmioleipää
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 8 viipaletta ruispaahtoleipää
-
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- ½ ruukkua jääsalaattia tai pala jäävuorisalaattia
-
8 viipaletta
Valio Polar® juustoa tai Valio Oltermanni® viipalettaValio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Sen maku on samaan…
- 8 viipaletta ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita
- 1 (100 g) paprika
- 8 viipaletta ruispaahtoleipää
- Valio Oivariini® rasvaa
- ½ ruukkua jääsalaattia tai pala jäävuorisalaattia
- 8 viipaletta Valio Polar® juustoa tai Valio Oltermanni® viipaletta
- 8 viipaletta ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita
- 1 (100 g) paprika
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leivät. Lisää neljälle leipäviipaleelle jääsalaattia, juusto- ja kinkkuviipaleita ja paprikaa ohuina viipaleina. Laita päälle leipäviipale. Paina kevyesti. Leikkaa kolmioiksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
157 kcal
Proteiini
10,9 g
Hiilihydraatti
14,4 g
Rasva
5,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.