Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
leipää
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 viipaletta leipää
-
0 kg
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- ½ ruukkua jääsalaattia
-
8 viipaletta
Valio Oltermanni® viipaleitaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
- 8 ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita
- 1 paprika
Jaa resepti
Ohje
- Voitele ja paahda leivät.
- Lisää neljälle leipäviipaleelle jääsalaattia, juusto-, ja kinkkuviipaleita ja paprikaa ohuina viipaleina.
- Laita päälle leipäviipale. paina kevyesti. Leikkaa puoliksi.
- Jos et tarjoa leipiä heti, peitä ne kelmulla etteivät kuivu.
- Nauti välipalaksi maidon tai kaakaon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
186 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
12,9 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.