Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g peruna-sipulisekoitusta
-
150 g
keittokinkkua, leikkeleVoit kokeilla myös:
- 0,15 kg kinkkusuikaleita
- ½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Voit kokeilla myös:- 2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Voit kokeilla myös:- 0 kg tuoreita yrttejä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita peruna-sipulisekoitus, pieniksi paloiksi leikattu kinkku ja paloiteltu (n. 1 x 1 cm) sulatejuusto kerroksittain mikronkestävään vuokaan, viimeisenä perunasekoitusta.
- Valuta päälle kerma.
- Mikrota täydellä teholla (800 W) mikrokuvun alla 12 min.
- Sekoita ja anna tekeytyä kuvun/kannen alla vielä 5 - 10 min.
- Viimeistele kiusaus halutessasi yrteillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 121 kcalProteiini 6,5 gHiilihydraatti 8,6 gRasva 6,5 gTyydyttynyt rasva 3,7 gRavintokuitu 0,6 gSuola 0,7 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- tuoreita yrttejä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.