
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 500 g peruna-sipulisekoitusta
-
150 g
keittokinkkua, leikkeleVoit kokeilla myös:
- 0,15 kg kinkkusuikaleita
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Voit kokeilla myös: -
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Voit kokeilla myös: - tuoreita yrttejä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita peruna-sipulisekoitus, pieniksi paloiksi leikattu kinkku ja paloiteltu (n. 1 x 1 cm) sulatejuusto kerroksittain mikronkestävään vuokaan, viimeisenä perunasekoitusta.
- Valuta päälle kerma.
- Mikrota täydellä teholla (800 W) mikrokuvun alla 12 min.
- Sekoita ja anna tekeytyä kuvun/kannen alla vielä 5 - 10 min.
- Viimeistele kiusaus halutessasi yrteillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
121 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
8,6 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita yrttejä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.