
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 kananmunaa
- 1½ dl fariinisokeria
- ¾ dl vehnäjauhoja
- ¾ dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ¾ tl kardemummaa
Täyte
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vadelmaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- sokeria
Kinuskikuorrutus
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
Koristeluun
- boysenmarjoja
- tuoreita vadelmia
- puolukoita
- 4 kananmunaa
- 1½ dl fariinisokeria
- ¾ dl vehnäjauhoja
- ¾ dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ¾ tl kardemummaa
Täyte
- 1 prk (2 dl) Valio Keittiön vispikermaa
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa vadelma
- sokeria
Kinuskikuorrutus
- 1 prk (200 g) Valio kinuskikreemiä
Koristeluun
- boysenmarjoja
- tuoreita vadelmia
- puolukoita
Jaa resepti
Ohje
- Aloita kääretortun valmistaminen vatkaamalla munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 200 asteessa n. 10 min.
- Kumoa pohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi. Jätä jäähtymään peitettynä.
- Vaahdota kerma ja rahka kulhossa. Mausta halutessasi sokerilla.
- Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri rullalle leivinpaperin avulla lyhyeltä sivulta aloittaen. Siirrä jääkaappiin tekeytymään.
- Levitä kinuskikreemi kääretortun pinnalle. Koristele kääretorttu tuoreilla marjoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
241 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
30,5 g
Rasva
10,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sokeria
- boysenmarjoja
- tuoreita vadelmia
- puolukoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.