Kinuskikissan korvapuusti-croissantit
Valmiilla kanelikreemillä ja purkissa myytävällä croissant-taikinalla loihdit korvapuustit ennätysajassa. Texaspullamainen, runsas ja mehevä täyte pääsee makoisasti esiin croissantin kierteissä. Kumpikin raaka-aine säilyy jääkaapissa hyvin, joten nämä ainekset ovat mainio vierasvara. Resepti ei sisällä kananmunaa.
Valmistusaika
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni180°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt valmista croissant-taikinaa
-
0 kg
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 1 tl kardemummaa
- 0 kg raesokeria
Ohje
- Kieritä croissant-taikinarulla auki leivinpaperin päällä. Leikkaa leveyssuunnassa kolmeksi suorakaiteen muotoiseksi palaksi.
- Levitä taikinalevyn päälle kreemiä. Ripottele pinnalle kardemummaa.
- Leikkaa taikinapyörällä jokaisesta levystä neljä suikaletta. Kieritä suikaleet rulliksi.
- Nosta paperisiin pulla- tai muffinssivuokiin uunipellin päälle. Ripottele pinnalle raesokeria.
- Paista 180 asteessa 10-12 minuuttia.
Katso lisää reseptejä
Reseptin ravintosisältö / 100 g
- Valio kinuskikreemiä
- raesokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.