Reseptiyhteistyö
Kinuskikissan mango-passiopurkit
Lasipurkkeihin koottu jälkiruoka ihastuttaa niin hedelmäisellä maullaan kuin ruusuisella ulkomuodollaan. Annosten sydämenä toimii mango-passiorahka, joka pääsee herkullisuudessaan oikeuksiinsa sellaisenaan. Keksi- ja kermavaahtokerrosten kanssa syntyy kakkumainen kokonaisuus.
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKeksikerros
- 70 g digestivekeksejä
-
40 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Kermavaahtokerros
-
1½ dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ tl sokeria
- 1½ tl vaniljasokeria
Rahkakerros
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa mango-passioValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
- 0 kg mango
Jaa resepti
Ohje
- Laita digestivekeksit pakastuspussin sisälle ja painele murskaksi. Keksejä ei kannata hienontaa jauhomaiseksi saakka. Sulata voi ja lisää voisulaan keksimurska.
- Painele keksiseosta lasipurkkien (tilavuus 1,25 dl) pohjalle. Purkit voi nostaa hetkeksi jääkaappiin, jolloin seos kiinnittyy purkin pohjalle.
- Vatkaa vispikerma ja sokerit kevyeksi vaahdoksi.
- Annostele purkkeihin mango-passiorahkaa ja kermavaahtoa. Jätä noin 1 cm tilaa mangoruusuille.
- Kuori mango ja leikkaa hedelmälihasta ohuita viipaleita.
- Aseta viipaleita purkkeihin ulkoreunasta alkaen. Ruusun keskiosan voi tehdä rullalle kieritetystä mangoviipaleesta.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
267 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
18,5 g
Rasva
19,1 g
Tyydyttynyt rasva
10,9 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mango
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.