Reseptiyhteistyö
Kinuskikissan suolakinuskijuustokakku
Kinuskin ja suolan ihana yhdistelmä kulkee punaisena lankana tämän kakun pohjasta kuorrutteeseen. Valmiista kinuskikreemistä pyöräytät suosikkikakun uskomattoman helposti. Kreemi taipuu niin kakun täytteeseen kuin suoraan purkista kuorrutteeksi.
Valmistusaika
Aktiivinen
4 h
Yhteensä
4 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 100 g keksejä, Digestive
- 70 g suolakeksejä
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 2 liivatelehteä
-
3 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ tl suolaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 2 rkl vettä
Kuorrute
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 0 kg sormisuolaa
Koristeluun
- 0 kg popcorneja
- 0 kg makeisia
- 0 kg suolatikkuja
Jaa resepti
Ohje
- Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohja leivinpaperilla. Suojaa reuna kalvolla saadaksesi kakun irtoamaan siistimmin.
- Murskaa keksit tehosekoittimessa. Sulata voi ja yhdistä keksimurskan kanssa.
- Painele seos vuoan pohjalle ja noin 4 cm:n verran reunoille.
- Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
- Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon suola, tuorejuusto ja kinuskikreemi.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata joukkoon liotetut liivatteet. Sekoita täytevaahdon joukkoon.
- Levitä täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa noin 3 tuntia.
- Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Levitä täytteen päälle kinuskikreemi. Laita kakkulautanen pyörivän alustan päälle ja tee pyöreäpäisellä pienellä palettiveitsellä pintaan spiraalikuvio.Koristele popcorneilla, makeisilla, suolatikuilla ja fudge-koristeilla.
- Ripottele pinnalle sormisuolaa juuri ennen tarjoilua.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
294 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
19,6 g
Rasva
22,5 g
Tyydyttynyt rasva
12,9 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
- popcorneja
- makeisia
- suolatikkuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.