Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Kinuskikissan suolakinuskijuustokakku

Kinuskin ja suolan ihana yhdistelmä kulkee punaisena lankana tämän kakun pohjasta kuorrutteeseen. Valmiista kinuskikreemistä pyöräytät suosikkikakun uskomattoman helposti. Kreemi taipuu niin kakun täytteeseen kuin suoraan purkista kuorrutteeksi.

Kinuskikissan suolakinuskijuustokakku
Kinuskikissan suolakinuskijuustokakku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • 100 g keksejä, Digestive
  • 70 g suolakeksejä
  • 100 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Täyte

Kuorrute

  • 1 prk (200 g)
    Valio kinuskikreemiä
    Täyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
    Valio Keittiön kinuskikreemi 200 g laktoositon
  • 0 kg sormisuolaa

Koristeluun

  • 0 kg popcorneja
  • 0 kg makeisia
  • 0 kg suolatikkuja

Ohje

  1. Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohja leivinpaperilla. Suojaa reuna kalvolla saadaksesi kakun irtoamaan siistimmin.
  2. Murskaa keksit tehosekoittimessa. Sulata voi ja yhdistä keksimurskan kanssa.
  3. Painele seos vuoan pohjalle ja noin 4 cm:n verran reunoille.
  4. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  5. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon suola, tuorejuusto ja kinuskikreemi.
  6. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata joukkoon liotetut liivatteet. Sekoita täytevaahdon joukkoon.
  7. Levitä täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa noin 3 tuntia.
  8. Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Levitä täytteen päälle kinuskikreemi. Laita kakkulautanen pyörivän alustan päälle ja tee pyöreäpäisellä pienellä palettiveitsellä pintaan spiraalikuvio.Koristele popcorneilla, makeisilla, suolatikuilla ja fudge-koristeilla.
  9. Ripottele pinnalle sormisuolaa juuri ennen tarjoilua.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 294 kcal
Proteiini 2,9 g
Hiilihydraatti 19,6 g
Rasva 22,5 g
Tyydyttynyt rasva 12,9 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sormisuolaa
  • popcorneja
  • makeisia
  • suolatikkuja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search