Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4-5 (n.800 g) isoa, hapahkoa omenaa
-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl fariinisokeria
- 1 tl kardemummaa
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl vehnäjauhoja
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio Keittiön kuohukermaa vaahdotettunaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0 kg mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Kuori omenat. Poista siemenkodat ja viipaloi omenat
- Sulata kattilassa voi ja lisää fariinisokeri, kardemumma, kerma ja vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi ja lisää omenalohkot. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes omenat ovat lähes kypsiä.
- Annostele omanakuutiot annosvuokiin ja tarjoa kermavaahdon kera. Koristele mantelilastuilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
143 kcal
Proteiini
0,6 g
Hiilihydraatti
17,7 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Keittiön kuohukermaa
- mantelilastuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.