Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3-4 päärynää
AURA kinuskikastike
- 1 dl sokeria
-
100 g (2 dl)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
1 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
- 0 kg suklaalastuja (laktoositon)
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja halkaise päärynät. Poista siemenkodat ja paloittele kuutioiksi. Jaa hedelmät jälkiruokamaljoihin.
- Sulata sokeri teräskattilassa koko ajan sekoittaen. Paahda kullankeltaiseksi ja nosta kattila pois liedeltä.
- Lisää AURA muru ja kerma. Keitä vielä muutama min samalla sekoittaen. Huom. kylmien aineiden lisäys voi jähmettää sokerisulan kovaksi. Se sulaa uudelleen, kun sekoittelet kastiketta miedolla lämmöllä.
- Kaada lämmin kastike päärynöiden päälle. Koristele annokset suklaalastuilla. Huomaathan, että valkosuklaa sisältää laktoosia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
137 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
14,1 g
Rasva
7,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suklaalastuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.