Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
leipää
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 ruisleipästä, esim. Reissumies
-
0 kg
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
-
4
Valio Kippari® juustoviipaleitaValio Kippari® sulatejuustoviipaleita on savustettu aidolla leppäsavulla jo vuodesta 1970. Savun syleilyssä Valio Kippari® saa…
- 150 g kalkkuna- tai broilerileikkelettä tai grillattua broilerinlihaa
- 1 pala (n. 50 g) kurkkua
- 0 kg rucolaa
- 0 kg ruohosipulia tai kesäsipulin varsia
Jaa resepti
Ohje
- Voitele ruisleipästen puoliskot Oivariini rasvalla. Jaa alapuolille juustoviipaleet.
- Lisää liha. (Käytä joko leikkelelihaa tai leikkaa kypsästä broilerista ohuita viipaleita.)
- Lado päälle kurkkua, rucolaa ja ruohosipulia. Aseta päälle leipästen yläpuolet.
- Tarjoa maidon kera välipalana, eväänä tai piknikillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
157 kcal
Proteiini
15,1 g
Hiilihydraatti
13,1 g
Rasva
4,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
3,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
- rucolaa
- ruohosipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.