
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Täyte
- 250 g kirjolohta
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- ½ pussia (à 150 g) pakastepinaattia
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 kananmunaa
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Pohja
-
1½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 kananmuna
- ¼ tl suolaa
- 3¼ dl vehnäjauhoja
- 1½ tl leivinjauhetta
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 250 g kirjolohta
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- ½ pussia (à 150 g) pakastepinaattia
- 1 prk (2 dl) Valio ruokakermaa
- 2 kananmunaa
- 1 prk (180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
Pohja
- 1½ dl Valio maitoa
- 1 kananmuna
- ¼ tl suolaa
- 3¼ dl vehnäjauhoja
- 1½ tl leivinjauhetta
- 50 g Valio voita
Jaa resepti
Ohje
- Poista kalafileestä nahka ja ruodot. Leikkaa kala pieniksi kuutioiksi. Paista ne Oivariinissa. Mausta.
- Lisää pinaatti ja anna sen sulaa pannulla. Jätä seos odottamaan.
- Valmista taikina: Sekoita maito ja muna. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sulatettu voi nopeasti puuhaarukalla sekoittaen.
- Kaada taikina voideltuun piirasvuokaan (halkaisija 26 cm). Ripota löysän taikinan päälle jauhoja ja taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
- Vatkaa täytteen ruokakerma ja munat sekaisin. Huuhdo juustokuutiot kylmällä vedellä, valuta siivilässä. Kaada jäähtynyt kalaseos ja juustokuutiot taikinapohjalle. Lisää päälle muna-kermaseos.
- Paista 200 asteessa n. 25 min tai kunnes on kypsää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
190 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
11,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.