Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTäyte
- 250 g kirjolohta
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ pussia (à 150 g) pakastepinaattia
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 kananmunaa
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Pohja
-
1½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 kananmuna
- ¼ tl suolaa
- 3¼ dl vehnäjauhoja
- 1½ tl leivinjauhetta
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Poista kalafileestä nahka ja ruodot. Leikkaa kala pieniksi kuutioiksi. Paista ne Oivariinissa. Mausta.
- Lisää pinaatti ja anna sen sulaa pannulla. Jätä seos odottamaan.
- Valmista taikina: Sekoita maito ja muna. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sulatettu voi nopeasti puuhaarukalla sekoittaen.
- Kaada taikina voideltuun piirasvuokaan (halkaisija 26 cm). Ripota löysän taikinan päälle jauhoja ja taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
- Vatkaa täytteen ruokakerma ja munat sekaisin. Huuhdo juustokuutiot kylmällä vedellä, valuta siivilässä. Kaada jäähtynyt kalaseos ja juustokuutiot taikinapohjalle. Lisää päälle muna-kermaseos.
- Paista 200 asteessa n. 25 min tai kunnes on kypsää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
190 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
11,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.