Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kirjolohi-ke­säkeitto

Ikisuosikki kesäkeitto saa tässä ohjeessa makua kirjolohesta ja arjen helpotusta pakastevihanneksista.

Kirjolohi-kesäkeitto
Kirjolohi-kesäkeitto

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 7 perunaa
  • 10 dl vettä
  • 2 kalaliemikuutiota
  • 2 laakerinlehteä
  • ½ tl mustapippuria myllystä
  • 1 purjo
  • 1 pussi (200 g) babyporkkanoita
  • 400 g kirjolohta
  • 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • suolaa
  • 1 dl tilliä

Ohje

  1. Lohko kuoritut perunat veneen muotoon. Kiehauta vesi ja mausteet. Lisää joukkoon perunat. Keitä ne puolikypsiksi n. 10 min.
  2. Lisää purjorenkaat ja porkkanat sekä suikaloitu kala. Anna kiehua hiljalleen kypsäksi. Lisää keittoon herneet ja ruokakerma. Kiehauta. Tarkista suola.
  3. Ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 48 kcal
Proteiini 2,4 g
Hiilihydraatti 4,5 g
Rasva 2 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1