Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kirjolohi­lasagne

Kalalasagne saa piristysruiskeen, kun käytät keskikerroksessa pinaatilla maustettuja lasagnelevyjä.

Kirjolohilasagne
Kirjolohilasagne

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2-3  (250 g) sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 15 g
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • ¾ dl vehnäjauhoja
  • 9 dl
    Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
    Valio Eila® 3 % maitojuoma 1 l laktoositon
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön paksumpi ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • ½ tl jauhettua mustapippuria
  • 400 g savukirjolohta
  • 1 dl tuoretta tilliä
  • ½ tl suolaa
  • 6 lasagnelevyä
  • 3 pinaattilasagnelevyä

Pinnalle

  • 2-3  (250 g) sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 15 g Valio Eila® voita
  • ¾ dl vehnäjauhoja
  • 9 dl Valio Eila® maitojuomaa 3%
  • 1 prk (2 dl) Valio Keittiön paksumpi ruokakermaa
  • ½ tl jauhettua mustapippuria
  • 400 g savukirjolohta
  • 1 dl tuoretta tilliä
  • ½ tl suolaa
  • 6 lasagnelevyä
  • 3 pinaattilasagnelevyä

Pinnalle

  • 1 dl Valio pizzajuusto raastetta

Ohje

  1. Kuullota hienonnetut sipulit ja valkosipulin kynnet voissa kattilassa.
  2. Lisää vehnäjauhot hyvin sekoittaen. Kaada joukkoon maito ohuena nauhana. Lisää myös ruokakerma. Kuumenna koko ajan sekoitellen, kunnes kastike sakenee.
  3. Mausta kastike pippurilla ja suolalla. Lisää perattu, paloiteltu kala ja hienonnettu tilli.
  4. Levitä kastiketta uunivuoan pohjalle. Lado päälle lasagnelevyjä. Tee loput kerrokset samoin - käytä keskikerroksessa pinaattilasagnelevyjä. Laita päällimmäiseksi kastiketta. Ripota pinnalle juustoraaste.
  5. Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 50 min tai kunnes kypsä. Peitä vuoka foliolla ja anna vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 130 kcal
Proteiini 6,7 g
Hiilihydraatti 7,7 g
Rasva 8,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1