
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
37 min
Yhteensä
1 h 2 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ¾ dl sokeria
- 1 kananmuna
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 2 rkl kaakaojauhetta
- ¾ tl leivinjauhetta
Täyte
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
2 dl
Valio Keittiön turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 1½ dl hapankirsikoita (säilyke)
Koristeluun
- tuoreita kirsikoita
Pohja
- 75 g Valio voita
- ¾ dl sokeria
- 1 kananmuna
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 2 rkl kaakaojauhetta
- ¾ tl leivinjauhetta
Täyte
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
- 2 dl Valio Keittiön turkkilaista jogurttia
- 1 dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 1½ dl hapankirsikoita (säilyke)
Koristeluun
- tuoreita kirsikoita
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna voimakkaasti vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja lisää joukkoon.
- Painele taikina leivinpaperoidun Ø 24 cm:n piiras- tai kakkuvuoan pohjalle. Halutessasi voit nostaa pohjataikinan myös vuoan reunoille, painele tällöin leivinpaperi pohjan päälle ja täytä vuoka kuivaherneillä tai riisillä, jotta pohja pysyy esipaiston aikana muodossaan. Esipaista 200 asteessa uunin alaosassa n. 10 min.
- Sekoita kulhossa tuorejuusto, jogurtti, sokeri ja munat. Vatkaa tasaiseksi seokseksi.
- Laita hapankirsikat esikypsennetylle pohjalle. Kaada tuorejuustoseos päälle.
- Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 30 min.
- Anna jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Koristele tuoreilla kirsikoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
249 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
24,1 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita kirsikoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.