
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
6 h
Yhteensä
6 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 200 g cantuccini-keksejä
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl kirsikkahilloa
Täyte
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa kirsikkaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 4 liivatelehteä
- 2 rkl sitruunamehua
Pinnalle
-
½ prk (à 200 g)
Valio Keittiön vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
- tuoreita kirsikoita
- 200 g cantuccini-keksejä
- 50 g Valio voita
- 1½ dl kirsikkahilloa
Täyte
- 1 prk (3,3 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
- 2 prk (à 200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa kirsikka
- 4 liivatelehteä
- 2 rkl sitruunamehua
Pinnalle
- ½ prk (à 200 g) Valio Keittiön vaniljakreemiä
- tuoreita kirsikoita
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna keksit monitoimikoneessa tai vahvassa pussissa kaulinta käyttäen. Sulata voi ja lisää se keksimurun joukkoon. Sekoita. Levitä muruseos leivinpaperilla pohjustetun irtopohjavuoan (ø 20 cm) pohjalle. Laita hetkeksi kylmään.
- Levitä kirsikkahilloa viilenneen pohjan päälle.
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota 2 dl kermaa ja rahka yhdessä sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi (jätä loppu kerma purkkiin koristelua varten).
- Kuumenna sitruunamehu kiehuvan kuumaksi. Liota joukkoon puristetut liivatteet. Kaada seos tasaisena nauhana rahkavaahdon joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta. Nosta kakku hyytymään jääkaappiin (4 h tai yön yli).
- Vaahdota loppu kermasta (1,3 dl) ja kreemi keskenään. Lusikoi vaahto rennosti hyytyneen kakun pinnalle ja lisää tuoreet kirsikat.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
273 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
21,1 g
Rasva
18,9 g
Tyydyttynyt rasva
11,2 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita kirsikoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.