Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
6 h
Yhteensä
6 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g cantuccini-keksejä
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl kirsikkahilloa
Täyte
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa kirsikkaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 4 liivatelehteä
- 2 rkl sitruunamehua
Pinnalle
-
½ prk (à 200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
- 0 kg tuoreita kirsikoita
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna keksit monitoimikoneessa tai vahvassa pussissa kaulinta käyttäen. Sulata voi ja lisää se keksimurun joukkoon. Sekoita. Levitä muruseos leivinpaperilla pohjustetun irtopohjavuoan (ø 20 cm) pohjalle. Laita hetkeksi kylmään.
- Levitä kirsikkahilloa viilenneen pohjan päälle.
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota 2 dl kermaa ja rahka yhdessä sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi (jätä loppu kerma purkkiin koristelua varten).
- Kuumenna sitruunamehu kiehuvan kuumaksi. Liota joukkoon puristetut liivatteet. Kaada seos tasaisena nauhana rahkavaahdon joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta. Nosta kakku hyytymään jääkaappiin (4 h tai yön yli).
- Vaahdota loppu kermasta (1,3 dl) ja kreemi keskenään. Lusikoi vaahto rennosti hyytyneen kakun pinnalle ja lisää tuoreet kirsikat.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
273 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
21,1 g
Rasva
18,9 g
Tyydyttynyt rasva
11,2 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita kirsikoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.