Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kirsikkarah­kapuikot

Kirsikkarahkasta valmistetut jäätelöpuikot ovat ihania hellepäivien virkistäjiä. Näiden valmistamiseen et tarvitse jäätelökonetta.

Kirsikkarahkapuikot
Kirsikkarahkapuikot

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
  • 1 ruukku tuoretta minttua
  • 1 prk (à 200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa kirsikka
  • 1 prk (200 g) Valio Keittiön vaniljakreemiä
  • 150 g (1,5 dl) kirsikkahilloa

Ohje

  1. Kaada kerma korkeareunaiseen kulhoon ja nypi kerman joukkoon mintunlehdet. Aja seos sauvasekoittimella kunnes alkaa vaahtoutua.
  2. Lisää joukkoon rahka ja kreemi. Sekoita kauhalla tai vispilällä hyvin sekaisin.
  3. Lisää joukkoon lopuksi kirsikkahillo ja sekoita kevyesti, niin että hillo jää raidoiksi jäätelömassaan.
  4. Annostele jäätelömuotteihin. Siirrä pakastimeen ja anna jäätyä väh. 4 h tai yön yli.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 206 kcal
Proteiini 2,9 g
Hiilihydraatti 21,6 g
Rasva 11,7 g
Tyydyttynyt rasva 7 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1