
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
2 dl
Valio mansikkakeittoaValio mansikkakeitto maistuu kesän kypsyttämiltä makeilta mansikoilta. Nauti välipalaksi kylmänä tai lämmitettynä. Valio marjakeitot maistuvat…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa kirsikkaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 3 dl kaurahiutaleita
- mansikoita
- pekaanipähkinöitä
- vaahterasiirappia
- 2 dl Valio mansikkakeittoa
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa kirsikka
- 3 dl kaurahiutaleita
- mansikoita
- pekaanipähkinöitä
- vaahterasiirappia
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa marjakeitto, rahka ja kaurahiutaleet kulhoon. Peitä kulho kannella tai annostele kannellisiin annospurkkeihin.
- Anna tekeytyä kylmässä yön yli.
- Viimeistele tuoreilla mansikoilla, rouhitulla pekaanipähkinällä ja pienellä lorauksella siirappia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
164 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
23,8 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mansikoita
- pekaanipähkinöitä
- vaahterasiirappia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.