
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
ruisporilainen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 ruisleipänen esim. Ruispala
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 50 g sipulitee- tai lauantaimakkaraa, tanko
-
4
Valio Oltermanni® viipalettaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
- 2-3 suola- tai maustekurkkuviipaletta
-
1 rkl
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- sipulia viipaleina
- sinappia ja ketsuppia
- 1 ruisleipänen esim. Ruispala
- 1 rkl Valio Oivariini® rasvaa
- 50 g sipulitee- tai lauantaimakkaraa, tanko
- 4 Valio Oltermanni® viipaletta
- 2-3 suola- tai maustekurkkuviipaletta
- 1 rkl Valio Keittiön crème fraîchea
- sipulia viipaleina
- sinappia ja ketsuppia
Jaa resepti
Ohje
- Avaa ruisleipänen. Voitele halkaisupinnat Oivariini rasvalla.
- Leikkaa makkaratangosta 1 - 2 n. puolen cm:n paksuista siivua.
- Laita leipäpalat rasvapuoli alaspäin paistinpannulle. Laita pannulle myös makkarasiivut.
- Kun leivät ovat kuumentuneet, käännä leivät ja laita leipäpaloille juustoviipaleet. Käännä samalla makkarat.
- Kun juusto on hieman sulanut, täytä leipä. Laita porilainen esim. kahvinsuodatinpaperista tehtyyn paperitaskuun. Kiedo talouspaperi tai servetti ympärille. Nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
278 kcal
Proteiini
11,2 g
Hiilihydraatti
11,9 g
Rasva
20,2 g
Tyydyttynyt rasva
9,4 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sipulia
- sinappia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.