Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 2 rkl basilikapestoa
- 2-3 tomaattia
- 1 ruukku jääsalaattia
- 12 viipaletta isoa paahtoleipää
- 100 g ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita
-
⅔ pkt (à 150 g)
Valio Salaneuvos® 17% juustoviipaleitaValio Salaneuvos® goudajuusto on valloittanut juustonystävät vihvahteikkalla maullaan. Kevyempi Valio Salaneuvos® 17 % on I-luokkainen,…
- 0 kg basilikan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pesto crème fraîcheen. Viipaloi tomaatit. Huuhdo ja kuivaa salaatti.
- Paahda leipäviipaleet. Voitele 4 viipaletta pestofraîchella. Levitä puolet täyteaineksista viipaleille.
- Voitele neljä leipäviipaletta kummaltakin puolelta pestofraîchella ja aseta leivät täytteiden päälle.
- Lisää loput täytteet leiville. Voitele viimeiset leivät pestofraîchella ja paina voitelupuoli alaspäin kanneksi kerrosleipiin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
164 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
12,9 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- basilikan lehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.