
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annos
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 pieni patonki
-
1 rkl
Valio Koskenlaskija® levittyvää sulatejuustoaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
- 1 tomaatti viipaleina
- 2 salaatinlehteä
-
4
Valio Koskenlaskija® cheddar viipalettaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
- ½ paprika viipaleina
- 75 g mozzarella juustoa
- mustapippuria myllystä
- 1 pieni patonki
- 1 rkl Valio Koskenlaskija® levittyvää sulatejuustoa
- 1 tomaatti viipaleina
- 2 salaatinlehteä
- 4 Valio Koskenlaskija® cheddar viipaletta
- ½ paprika viipaleina
- 75 g mozzarella juustoa
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise patonki ja voitele sulatejuustolla patongin molemmat puolet
- Lisää päälle muut ainekset ja paina toinen patongin puolikas päälle. Nauti välipalaksi kylmän maidon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
156 kcal
Proteiini
8,4 g
Hiilihydraatti
14,1 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.