Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kolmen juuston patonki

Herkullinen patonki syntyy kolmen juuston yhdistelmästä. Pakkaa patonki mukaan piknikille tai lounaaksi.

Kolmen juuston patonki
Kolmen juuston patonki

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annos
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pieni patonki
  • 1 rkl Valio Koskenlaskija® levittyvää sulatejuustoa
  • 1 tomaatti viipaleina
  • 2 salaatinlehteä
  • 4 Valio Koskenlaskija® cheddar viipaletta
  • ½ paprika viipaleina
  • 75 g mozzarella juustoa
  • mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Halkaise patonki ja voitele sulatejuustolla patongin molemmat puolet
  2. Lisää päälle muut ainekset ja paina toinen patongin puolikas päälle. Nauti välipalaksi kylmän maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 156 kcal
Proteiini 8,4 g
Hiilihydraatti 14,1 g
Rasva 6,9 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1