Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
Täyte
- 1 pieni (80 g) sipuli
- 1 pussi (150 g) pakastepinaattia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Kurkkusalaatti
- 1 puolikas (200 g) kurkkua
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 tl minttua
- 2 tl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pehmeä voi ja vehnäjauho-leivinjauheseos monitoimikoneessa. Lisää Viola ja sekoita koneessa nopeasti tasaiseksi. Nosta taikina jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat täytteen.
- Kuullota pieniksi kuutioiksi leikattua sipulia sekä pinaattia Oivariini rasvassa, kunnes pinaatin neste on haihtunut, 3 - 5 min. Jäähdytä.
- Lisää seokseen juustoraaste ja siivilässä huuhdotut, valutetut Viola-kuutiot.
- Leivo taikinasta jauhotetulla pöydällä tanko. Jaa se 12 palaan. Pyöritä palat palloiksi.
- Taputtele ne sormin muffinivuoan syvennysten pohjalle ja reunoille. Taikina saa nousta väh. 3/4 korkeudelle reunoista, jotta täyte mahtuu. Jaa täyte syvennyksiin. Tiivistä täytettä kevyesti tarvittaessa.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa kypsiksi ja kauniin värisiksi, 8 -10 min.
- Leikkaa kurkku aivan pieniksi kuutioiksi. Yhdistä salaatin aineet. Tarjoa haaleiden piiraiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
217 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
9,9 g
Rasva
15,9 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.