Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
15 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2-3 rkl (30 g) salottisipulia
- 3 dl vettä
- ⅓ liha-juuresliemikuutiota
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
- 1½ rkl tummaa suurustejauhetta
- 2 tl makeaa sinappia
- 2 tl balsamiviinietikkaa
- 1 rkl konjakkia
- 1 tl tuoretta timjamia
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kattilaan voi ja hienonnettu sipuli. Kuullota sipuli pehmeäksi.
- Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hetken aikaa.
- Lisää ruokakerma. Vatkaa joukkoon suurustejauhe. Anna kiehua 1 min.
- Mausta kastike sinapilla, balsamietikalla, konjakilla ja hienonnetulla timjamilla.
- Tarjoa kokolihapihvien kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
81 kcal
Proteiini
1,2 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.