Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
23 h
Yhteensä
23 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1-2 (1 kg) lohifileetä
- 3 rkl konjakkia
- 1 rkl sokeria
- 1⅔ rkl suolaa
- 1 rkl valkopippuria rouhittuna
- 1¼ dl tilliä
Sinappikastike
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 4 rkl sinappia
- 2 rkl sokeria
- 1¼ tl suolaa
- ¼ tl valkopippuria
- 2 rkl sitruunamehua
- 3 dl tilliä hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Poista fileestä ruodot ja ylimääräinen rasva.
- Voitele kalafilee(t) konjakilla. Hiero sokeri ja suola kalan pintaan. Levitä pinnalle pippuri ja hienonnettu tilli.
- Mikäli valmistat kaksi pienempää filettä, aseta ne vastakkain. Kääri kala leivinpaperiin ja aseta päälle paino. Anna kalan maustua jääkaapissa 2 - 3 vrk.
- Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi.
- Valmista kastike: Lisää kermaviilin joukkoon mausteet. Sekoita. Tarkista maku. Tarjoa lohen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
168 kcal
Proteiini
12,2 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
2,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.