
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
lettua
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 kananmunaa
- 2½ dl kookosmaitoa
- 1¼ dl vehnäjauhoja
- 28 g (2 rkl) sokeria
Täyte
- 1 iso (200 g) kypsä banaani
Paistamiseen
-
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 kananmunaa
- 2½ dl kookosmaitoa
- 1¼ dl vehnäjauhoja
- 28 g (2 rkl) sokeria
Täyte
- 1 iso (200 g) kypsä banaani
Paistamiseen
- Valio Oivariini® juoksevaa
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi banaani.
- Vatkaa lettutaikinan ainekset kulhossa.
- Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla.
- Mittaa 1 dl taikinaa paistinpannulle. Kääntele pannua hieman, että taikina hieman leviää (käytä esim. Ø 20 cm:n lettupannua). Paista keskilämmöllä.
- Kun lettu on lähes hyytynyt, levitä banaaniviipaleet puolikkaan letun päälle. Taita lettu kaksinkerroin ja tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
17,2 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.