Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.11
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
lettua
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
- 2½ dl kookosmaitoa
- 1¼ dl vehnäjauhoja
- 28 g (2 rkl) sokeria
Täyte
- 1 iso (200 g) kypsä banaani
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi banaani.
- Vatkaa lettutaikinan ainekset kulhossa.
- Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla.
- Mittaa 1 dl taikinaa paistinpannulle. Kääntele pannua hieman, että taikina hieman leviää (käytä esim. Ø 20 cm:n lettupannua). Paista keskilämmöllä.
- Kun lettu on lähes hyytynyt, levitä banaaniviipaleet puolikkaan letun päälle. Taita lettu kaksinkerroin ja tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
17,2 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.