Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni150°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKorvapuustipohja
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (560 g) korvapuustia, raakapakaste
Täyte
- 3 kananmunaa
- 3 rkl sokeria
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneliValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ prk (á 200 g)
Valio Keittiön maust. rahka Irish cream&coffeeValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl perunajauhoja
- 1 dl luumumarmeladia tai kirsikkahilloa
Päälle
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ prk (á 200 g)
Valio Keittiön maust. rahka Irish cream&coffeeValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 150 g tuoreita luumuja tai kirsikoita
- 0 kg jauhettua kanelia
- 0 kg kakunkoristeita, esim. suklaakoristeet
Jaa resepti
Ohje
- Voitele irtopohjainen kakkuvuoka ø 23 cm Oivariini rasvalla.
- Leikkaa kohmeiset pakastekorvapuustit 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
- Levitä korvapuustiviipaleita vuoan pohjalle, jättäen 8 viipaletta sivuun. Kun puustiviipaleet ovat pääosin sulaneet, painele ne käsin vuoan pohjalle levyksi. Paina loput kahdeksan viipaletta vuoan reunoille. Sivele marmeladi/hillo pohjalle.
- Erottele munat kahteen kulhoon. Lisää valkuaisten joukkoon sokeri ja vatkaa ne kovaksi vaahdoksi. Vatkaa sitten keltuaisten joukkoon rahkat ja siivilöity perunajauho. Yhdistä vaahto ja rahka.
- Kaada täyte vuokaan.
- Kypsennä uunin alimmalla ritilätasolla 150 asteessa 1 h. Suojaa kakun pinta paistamisen puolivälissä leivinpaperilla, että pinta ei tummu.
- Anna kakun jäähtyä vuoassa. Anna kakun tekeytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään tai väh. 2 h.
Mansikkainen korvapuusti-juustokakku
- Käytä hillona mansikka- tai marjahilloa ja täytteenä 2 prk Valio maustettua rahkaa vaniljaa sekä ½ prk Valio maustettua rahkaa sitruunaa. Pinnalle kerman kanssa vastaavasti ½ prk sitruunarahkaa. Koristele mansikoilla.
Päälle
- Vaahdota kerma ja rahka jämäkäksi vaahdoksi. Asettele kakulle hedelmät ja muut koristeet. Koristele pursotuksin. Viimeistele siivilöidyllä kanelilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
222 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
27,1 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua kanelia
- kakunkoristeita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.