Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.63
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 prk (à 200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 1½ tl kanelia
- 1 tl kardemummaa
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
- ½ dl mantelilastuja
- ripaus sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota 1 prk (200 g) kreemiä ja kuohukerma yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi. Mausta kanelilla ja kardemummalla.
- Lusikoi vaahto ja 1 prk (200 g) kreemiä vuokaan tai rasiaan (n. 1 l) kerroksittain. Jätä pinnalle kreemiä. Levitä pinnan kreemi kevyesti lusikan pesällä.
- Lisää mantelilastut kuumalle kuivalle pannulle ja paahda hetki. Lisää mantelilastut ja ripaus sormisuolaa jäätelön pinnalle. Peitä ja pakasta yön yli.
- Ota jäädyke sulamaan n. 15 min. ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
268 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
22,6 g
Rasva
18,5 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.