Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Korvapuustikääretorttu

Kääri korvapuustin maut rullalle. Korvapuustikääretorttu kätkee sisälleen kanelisen voi-tuorejuustotäytteen. Gluteeniton kääretorttupohja on maustettu kardemummalla ja ripauksella kaakaota.

Korvapuustikääretorttu
Korvapuustikääretorttu

Ainesosat

palaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Kääretorttupohja

  • 3 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria
  • 1½ dl perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 rkl kaakaojauhetta

Kanelitäyte

  • 150 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 prk (200 g)
    Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
    Valio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
    Valio Viola® e200 g vanilja tuorejuusto laktoositon
  • 1 rkl kanelia

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri.
  2. Yhdistä perunajauhot, leivinjauhe ja kardemumma. Siivilöi jauhoseos vaahtoon ja sekoita varovasti käännellen.
  3. Ota syrjään 1,5 dl taikinaa ja sekoita siihen kaakaojauhe.
  4. Levitä vaalea taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Lusikoi kaakaolla maustettua tummaa taikinaa vaalean sekaan ja vedä lusikalla rennosti marmorikuvioita.
  5. Paista 200 asteessa noin. 8 min.
  6. Kumoa pohja sokeroidulle leivinaperille ja irrota pohjapaperi. Anna jäähtyä.
  7. Anna voin pehmitä huoneenlämmössä tai notkista se nopeasti mikrossa. Lisää sokeri. Vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen tuorejuusto ja kaneli. Levitä seos jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri rullaksi. Anna tekeytyä kylmässä väh. 4 tuntia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 356 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 37,1 g
Rasva 21,2 g
Tyydyttynyt rasva 11,8 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search