
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 400 g broilerin rintafileetä
- 1 tl suolaa
- 1 rkl cajunmaustetta
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
- 2 dl panko-korppujauhoja tai korppujauhoja
-
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Dippailuun
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ prk (à 125 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
- 400 g broilerin rintafileetä
- 1 tl suolaa
- 1 rkl cajunmaustetta
- ½ prk (à 250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddar
- 2 dl panko-korppujauhoja tai korppujauhoja
- Valio Oivariini® juoksevaa
Dippailuun
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- ½ prk (à 125 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddar
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa broilerin fileet isohkoiksi suikaleiksi. Mausta suolalla ja cajunmausteella.
- Ota Koskenlaskija Ruoka & dippi lautaselle ja pyörittele fileet sulatejuustossa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
- Laita leivinpaperille uunipellille ja valuta päälle Oivariinia.
- Paista uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 20 min.
- Dippaile crème fraîcheen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
208 kcal
Proteiini
11,6 g
Hiilihydraatti
9,7 g
Rasva
13,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.