Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Koskenlaskija grillipaprikat

Juustolla täytetyt vihreät grillipaprikat ovat hauskaa pikkusyötävää grillailun lomassa. Espanjan tapaspöydistä tunnetuksi tullut herkku saa ihanan paahteisen maun grillissä .

Koskenlaskija grillipaprikat
Koskenlaskija grillipaprikat

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g pieniä grillipaprikoita, Pimiento De Padrón
  • ½ -1 palaa
    Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
    Valio Koskenlaskija® e250 g viherpippuri sulatejuusto laktoositon
  • 1½ rkl oliiviöljyä
  • ½ tl sormisuolaa
  • 200 g pieniä grillipaprikoita, Pimiento De Padrón
  • ½ -1 palaa Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoa
  • 1½ rkl oliiviöljyä
  • ½ tl sormisuolaa

Ohje

  1. Huuhtele grillipaprikat ja leikkaa kylkiin viillot pienellä veitsellä.
  2. Pilko sulateluusto kuutioiksi tai ohuiksi tikuiksi ja työnnä paprikoiden sisään.
  3. Laita täytetyt paprikat uunivuokaan tai foliovuokaan. Paista grillissä kunnes paprikat saavat väriä ja juusto alkaa sulaa. Pirskottele pintaan oliiviöljyä ja sormisuolaa. Nauti heti lämpiminä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 193 kcal
Proteiini 10,5 g
Hiilihydraatti 1,1 g
Rasva 16,1 g
Tyydyttynyt rasva 7,5 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 2,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1