Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g pieniä grillipaprikoita, Pimiento De Padrón
-
½ -1 palaa
Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1½ rkl oliiviöljyä
- ½ tl sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele grillipaprikat ja leikkaa kylkiin viillot pienellä veitsellä.
- Pilko sulateluusto kuutioiksi tai ohuiksi tikuiksi ja työnnä paprikoiden sisään.
- Laita täytetyt paprikat uunivuokaan tai foliovuokaan. Paista grillissä kunnes paprikat saavat väriä ja juusto alkaa sulaa. Pirskottele pintaan oliiviöljyä ja sormisuolaa. Nauti heti lämpiminä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
193 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
1,1 g
Rasva
16,1 g
Tyydyttynyt rasva
7,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
2,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.