Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
25 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 13 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 500 g peruna-sipulisekoitusta
- 2 pussia (à 180 g) suikalejuureksia
- 500 g siskonmakkaraa
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½-1 tl suolaa
Pinnalle
- 0 kg hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi ja lisää liemikuutio, peruna-sipulisekoitus sekä suikalejuurekset. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
- Purista siskonmakkarat pieninä palloina joukkoon. Lisää sulatejuusto kuutioina ja anna kiehua hiljalleen vielä 5 min tai kunnes juusto on sulanut.
- Mausta mustapippurilla. Tarkista suola. Lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.
- Tarjoile esim. paahdetun ruisleivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
77 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
3,3 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- hienonnettua ruohosipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.