Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.93
tähteä viidestä
14 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 iso sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2-3 varsisellerin vartta
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1½ l vettä
- 1 kanaliemikuutio
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 220 g simpukkaminipastaa
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa laValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0 kg suolaa
Pinnalle
- 0 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetki Oivariini rasvassa. Lisää ohuiksi viipaleiksi leikatut sellerinvarret sekä tomaattipyree.
- Lisää vesi, kanaliemikuutio ja tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta. Keitä n. 8 min.
- Lisää kuutioitu Koskenlaskija ja keitä, kunnes juusto on sulanut. Tarkista suola. Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
55 kcal
Proteiini
2,1 g
Hiilihydraatti
7,1 g
Rasva
1,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- hienonnettua persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.