Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.62
tähteä viidestä
45 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 50 g rucolaa
- 1 (300 g) kesäkurpitsa
- 1 (200 g) paprika
- 2 (200 g) punasipulia
- 3 rkl oliiviöljyä
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 valkosipulin kynttä
- 20 (1 dl) oliiveja
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Levitä rucola uunivuoan (n. 20 x 30 cm) pohjalle.
- Leikkaa kesäkurpitsa ja paprika reiluiksi paloiksi. Lohko sipulit. Laita vuokaan.
- Valuta päälle öljy ja mausta. Kerrostele loput ainekset vuokaan, salaattiuusto valutettuna.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
96 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.