Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 250 g kurkkua
-
1 prk (750 g)
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
- ½ dl hienonnettua tilliä
- ripaus valkopippuria
- 2-3 valkosipulin kynttä
Jaa resepti
Ohje
- Valuta ja hienonna juusto haarukalla. Raasta ja valuta kurkku.
- Yhdistä ainekset isossa kulhossa. Purista valkosipulinkynnet joukkoon.
- Anna maustua kylmässä 1 - 2 t ennen tarjoilua. Tarjoa kylmänä rapean leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
71 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.