Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
3.78
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 700 g keitettyä perunaa
- 2 rkl oliiviöljyä
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1½ dl kivettömiä oliiveja
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® TomaattiaGold&Green® Nyhtökaura® Tomaatti on maustettu tomaatilla, savupaprikalla ja persiljalla. Täysin kasvipohjainen ja gluteeniton Nyhtökaura sopii…
- 1 dl (100 g) tomaattikastiketta
- 100 g kirsikkatomaatteja
- ½ dl tuoretta oreganoa
- 0 kg sitruunaa lohkoina
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi perunat ja laita ne uunivuokaan. Valuta päälle öljyä.
- Ripottele päälle puolet murustellusta juustosta ja oliivit.
- Sekoita Nyhtökaura ja tomaattikastike. Lusikoi seos perunoille. Ripottele päälle loppu juusto ja kirsikkatomaatit.
- Paista uunin keski-/yläosassa 225 asteessa n. 10 min.
- Viimeistele yrteillä. Purista päälle sitruunamehua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
11,3 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.