
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 400 g karitsan paistijauhelihaa
-
1 prk (160 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrttiValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½-1 dl tuoretta minttua
- ripaus suolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- 200 g kesäkurpitsaa
- ½ dl vehnäjauhoja
- ripaus suolaa
- 50 g rucolaa
- 2 tomaattia
- 16 kivettömiä kalamata-oliiveja
-
2 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 4 pitaleipää
Paistamiseen
-
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g karitsan paistijauhelihaa
- 1 prk (160 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrtti
- ½-1 dl tuoretta minttua
- ripaus suolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- 200 g kesäkurpitsaa
- ½ dl vehnäjauhoja
- ripaus suolaa
- 50 g rucolaa
- 2 tomaattia
- 16 kivettömiä kalamata-oliiveja
- 2 dl Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
- 4 pitaleipää
Paistamiseen
- Valio Oivariini® juoksevaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita jauheliha, valutettu salaattijuusto ja hienonnettu minttu tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Jaa massa neljään osaan ja taputtele ohuehkoiksi pihveiksi. Paista pannulla kypsiksi. Nosta pihvit sivuun ja peitä foliolla.
- Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Pyörittele suolalla maustetuissa vehnäjauhoissa. Paista pannulla Oivariini rasvassa rapeiksi. Jätä pannu lieden sivuun.
- Viipaloi tomaatit ja puolta oliivit. Huuhtele ja kuivaa rucola.
- Halkaise pitaleivät siten, että ne muodostavat taskun. Täytä pihveillä, kasviksilla ja jogurtilla. Pariloi paahtotaskut halutessasi voileipägrillissä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
149 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
14 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- suolaa
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.