Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g nahattomia, ruodottomia kuhafileitä
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 dl vehnäjauhoja
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Lisäksi
- 1 dl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
- 2 rkl kaprista
- 1 sitruuna
Jaa resepti
Ohje
- Kuivaa kalafileet talouspaperilla, mausta suolalla ja pippurilla. Pyörittele kevyesti jauhoissa. Sulata voi pannulla ja paista fileet molemmin puolin muutama minuutti, kunnes kala on kypsää¨ mutta vielä mehevän lohkeavaa. Siirrä fileet pannusta tarjoiluastiaan. Jätä voita pannulle.
- Hienonna lehtipersilja. Lisää pannulle lehtipersilja, kaprikset ja purista sitruunasta mehu. Kuumenna ja kaada kalan päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
155 kcal
Proteiini
13,1 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.