Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 80 g minipastaa, esim. penne
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Valio Keittiön laktoositon ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Voit kokeilla myös:- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
- 1 pala (50 g) purjoa
- 1 pieni (350 g) kukkakaali
- 2 (300 g) omenaa
- 100 g (1,5 dl) kuivattua taatelia
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä, valuta. Kaada salaattikulhoon. Lisää joukkoon ruokakerma. Anna maustua.
- Halkaise purjo ja huuhtele se huolella. Hienonna. Paloittele kukkakaali. Leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi. Leikkaa taatelit ohuiksi viipaleiksi. Yhdistä kaikki ainekset.
- Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 76 kcalProteiini 2 gHiilihydraatti 10,7 gRasva 2,2 gTyydyttynyt rasva 1,2 gRavintokuitu 2,1 gSuola 0,3 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.